امارات متحده عربی برای جذب بهترین استعدادها، شهروندی و ویزای طلایی ارائه میدهد
یک مقام ارشد روز دوشنبه در Gitex Global اعلام کرد که جذب استعدادها به امارات متحده عربی اکنون بسیار آسانتر از چند سال پیش شده است. این به این دلیل است که این کشور یک اکوسیستم و مجموعهای از ابتکارات جدید مانند اقامت طولانی مدت مانند ویزای طلایی و شهروندی برای افراد با استعداد ایجاد کرده است.
فیصل البنائی، دبیرکل شورای تحقیقات فناوری پیشرفته (ARTC) و مشاور رئیس جمهور امارات، گفت: “تعداد زیادی از افراد با استعداد ویزای طلایی دریافت کردند و تعدادی از آنها شهروند امارات شدند.”
“در ARTC، ۱۰ مرکز تحقیقاتی و بیش از ۱۳۰۰ محقق از ۷۰ کشور مستقر در امارات متحده عربی وجود دارد. این را با تمام شرکتهای دیگر در زمینههای فناوری مانند G42 و Edge ترکیب کنید، همه آنها استعدادها را به کشور جذب میکنند.” البنائی در گفتگوی آتشبازی با موضوع رهبری هوش مصنوعی: هدایت تحول اجتماعی در Gitex Global روز دوشنبه گفت. “جذب استعدادها حدود چهار یا پنج سال پیش آسان نبود. امروز بسیار آسانتر است زیرا ما یک اکوسیستم و پروژههایی داریم که استعدادها را جذب میکنند.”
امارات متحده عربی چندین ابتکار اقامت طولانی مدت مانند ویزای ۱۰ ساله و ویزای ۵ ساله برای سرمایهگذاران، دانشجویان، متخصصان، کارآفرینان و دیگران را برای جذب بهترین استعدادها و سرمایه از سراسر جهان معرفی کرده است. تاکنون، دبی از زمان معرفی آن قبل از همهگیری، به هزاران نفر در این امارت ویزای طلایی ۱۰ ساله اعطا کرده است.
فیصل همچنین تاکید کرد که امارات متحده عربی به سمت اقتصاد دانشبنیان در حال حرکت است.
“امارات متحده عربی برای همکاری با بهترین بازیگران و سرمایهگذاری در فناوریهای آینده، رویکرد مشارکت را اتخاذ میکند. ما همچنین در حال ساخت فناوریهای خود هستیم که برای ما حاکم هستند و ما کنترل آنها را داریم. فکر میکنم هوش مصنوعی چیزی است که نمیتوانیم آن را از دست بدهیم. ما قطعاً میخواهیم در زمینه هوش مصنوعی پیشرو باشیم.”
فیصل خاطرنشان کرد که در چند سال آینده، هوش مصنوعی شروع به تصمیمگیری در مورد موضوعات اساسی به نمایندگی از مردم مانند برنامهریزی اساسی، مسیریابی شبکهها، کارهای اساسی در مهماننوازی و تنظیم قرار ملاقاتها خواهد کرد.
“سطوح زیادی از تصمیمگیری وجود دارد که مردم در ۳ تا ۵ سال آینده شروع به واگذاری آن به هوش مصنوعی خواهند کرد.”
عبدالله بن طوق المری، وزیر اقتصاد، همچنین در مورد جنبههای مختلف از جمله چشمانداز اقتصاد کلان، نیاز به استعداد و سایر مسائل در Gitex Global صحبت کرد.
وی افزود که آنها هدف دارند سهم غیرنفتی را از ۷۴ درصد فعلی تا ۸۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ افزایش دهند.